Sonic Signals @ Kapan An (29th May 2017)

Sonic Signals @ Kapan An (29th May 2017)

Sonic Signals е нов аудио/визуелен концепт кој им дозволува на диџеите, продуцентите, експерименталните артисти и визуелните артисти, целосна слобода да изберат индивидуално како ке го претстават својот материјал и алтер-его пред публиката. Со него им се дава можност...
Skopje Cinema City – Фестивал на музички документарни филмови

Skopje Cinema City – Фестивал на музички документарни филмови

Третото издание на филмскиот фестивал за музички документарни филмови “Skopje Cinema City” од 15-ти до 19-ти јуни, во киносалата на Кинотека на Македонија. Фестивал чија главна тема е музиката прикажана низ филм, каде без оглед на жанрот или годината на продукција,...
Maps and Diagrams

Maps and Diagrams

Maps and Diagrams Since releasing a track on the RND_0.34873349921 compilation on the Pause_2 label in 2001, Maps and Diagrams has appeared on many well-repsected labels, such as: Static Caravan, Nomadic Kids Republic, Beko DSL, Fluid Audio, Time Released Sound,...