Live Streaming event on 12/03/2017

Live Streaming event on 12/03/2017

Live stream event on ampeff.com/stream Sunday 12th March 2017 Starting: 20:00 #ambient / #drone / #techno / #idm 20:00 (gmt+1) – Dimitar Dodovski (DJ Set) 22:00 (gmt+1) – Amplidyne Effect (LIVE) 23:00 (gmt+1) – Aeryia (DJ Set) Tune in:...
Post Global Trio in Skopje, Wonderlust on 26/01/17

Post Global Trio in Skopje, Wonderlust on 26/01/17

Post Global Trio 26th / January / 2017 Wonderlust, Skopje, MK 21:00 / FREE ENTRANCE Mузиката на Post Global Trio е сочинета од теренски снимки, суптилни делници и текстури, и незабележливи репетитивни ритми кои резонираат некаде помеѓу апстракцијата и наративниот тек,...