Review for Amplidyne Effect – Gloria on Canvas

Review for Amplidyne Effect – Gloria on Canvas

Read the latest review on “Gloria on Canvas” written on nomads.mk Macedonian: Албумот Gloria On Canvas преку замислено насликаните предели на платното што се јавуваат пред вашите очи ќе ве натера целосно да се опуштите и да отпатувате со своите мисли. Тоа...
NOMADS контемплација: Waves of Ambience (REVIEW)

NOMADS контемплација: Waves of Ambience (REVIEW)

Nomads.mk wrote a review about the AMPEFF event “Waves of Ambience”… You can read it here or on their website LINK (MACEDONIAN) Може да изгледа како ова да е чудно време за нежна, контемплативна музика покрај сите светилки и музиката на која луѓето...