БЕЛА НОЌ 2016

БЕЛА НОЌ 2016

https://www.facebook.com/events/215758318840152 Скопјанки и Скопјани, На 1ви октомври, ширум нашиот град, вашата Бела Ноќ по 12ти пат. Годинава, со “по/концентрирана” програма, насочена низ неколку точки во градот. ГОЛЕМАТА изложба на американски ПОП АРТ, распослана...
25 Years Kanal 103 “14th May 2016” (Don’t Miss !!!)

25 Years Kanal 103 “14th May 2016” (Don’t Miss !!!)

Точно #25ГодиниКанал103 е фактор на македонската инаквост. Автентично културолошко јадро на самобитност, самобендисаност. Легло на самостојна мисла и независна дејност. Симбол на отпорот кон коруптивниот естаблишмент и контрабаласт на неговата суицидна доктрина. Точно...