Post Global Music Festival (27th October 2018 / SC, Dunja, Skopje) (/w Post Global Trio, Mmnemonic45)

Post Global Music Festival (27th October 2018 / SC, Dunja, Skopje) (/w Post Global Trio, Mmnemonic45)

post global music festival е мини фестивал на издавачката етикета post global recordings кој има за цел претставување на дел од локалните артисти кои ги издава. За првото издание ќе имаме прилика да го чуеме носечкиот проект post global trio, потоа Mnemonic45 и...
Dave Phillips/dp Live Balkan tour 2017 + Transhunter

Dave Phillips/dp Live Balkan tour 2017 + Transhunter

FACEBOOK EVENT dave phillips/dp (ex Fear of God) + TRANSHUNTER (MK) LIVE Balkan tour 2017 “musique concrète actionniste?” 18 мај 2017, СЦ Дуња, 21ч. Звучен активизам и ритуална протестна музика. Mетодите на dave phillips/dp се аудио де/конструкција, композиција,...