Popscotch’s Ex-Yu Ambient & Drone Chart 2020

Popscotch’s Ex-Yu Ambient & Drone Chart 2020

Both of Post Global Trio’s Naturans Naturata and Amplidyne Effect’s Asimetrika are on this top 10 list for 2020 on the Serbian music blog Popscotch. You can read the reviews here in Serbian: popscotch.org/ex-yu-ambient-drone-chart-2020 3. Post Global Trio...
Amplidyne Effect @ MKC (Brotherhood of Dada Release Party) (30th January 2020)

Amplidyne Effect @ MKC (Brotherhood of Dada Release Party) (30th January 2020)

Изведувачка промоција на [Obscure Sounds of North F. Y. R. O. M.] – збир нумери од повеќе музичари потпишани под колективот Brotherhood of Dada, од кој неколкумина ќе се претставен со материјал (не)објавен на изданиево, во фоајето на кино Фросина. На вториот...