Amplidyne Effect @ MKC (Brotherhood of Dada Release Party) (30th January 2020)

Amplidyne Effect @ MKC (Brotherhood of Dada Release Party) (30th January 2020)

Изведувачка промоција на [Obscure Sounds of North F. Y. R. O. M.] – збир нумери од повеќе музичари потпишани под колективот Brotherhood of Dada, од кој неколкумина ќе се претставен со материјал (не)објавен на изданиево, во фоајето на кино Фросина. На вториот...