Desonanz Festival Closing Night @ БЕЛА НОЌ

Desonanz Festival Closing Night @ БЕЛА НОЌ

Amplidyne Effect will be performing live at the 2022 Bela Nokj. Location at Kinoteka na Makedonija. START 20:00 MK: Десонанз Фестивал со целовечерна програма во рамки на осумнаесетото издание на БЕЛА НОЌ. Со мултимедијална програма составена од концертни настапи,...