E.U.E.R.P.I – Концерт на Мирјан Колев (бг) (7ми Септември 2019)

E.U.E.R.P.I – Концерт на Мирјан Колев (бг) (7ми Септември 2019)

E.U.E.R.P.I. е експериментален амбиентален проект на Мирјан Колев. На живите настапи користи гитара, софтверски ефекти, автентични семплови, лупови во реално време и други не-конвенционални нешта/инструменти. Во последните 5 години, откако настапува во живо, има над...