Nao Iizuka / Yordan Kostov / Silent Spring (6th July 2019, 21:30 @ Protokol)

Nao Iizuka / Yordan Kostov / Silent Spring (6th July 2019, 21:30 @ Protokol)

King Gong & Bistro Protokol ви претставуваат: Вечер на екпериментална, џез и современа електро-акустична музика со Нао Иизука (Јапонија), Јордан Костов (Кавадарци) и Silent Spring (Скопје). Нао Иизука (блок флејти / удиралки / глас) Јордан Костов (хармоника)...