Skopje Cinema City – Фестивал на музички документарни филмови

Skopje Cinema City – Фестивал на музички документарни филмови

Третото издание на филмскиот фестивал за музички документарни филмови “Skopje Cinema City” од 15-ти до 19-ти јуни, во киносалата на Кинотека на Македонија. Фестивал чија главна тема е музиката прикажана низ филм, каде без оглед на жанрот или годината на продукција,...