De:sonanz Festival 2016 // Neo:Trad

De:sonanz Festival 2016 // Neo:Trad

De:sonanz Festival 2016 // Neo:Trad 10 дена уметност / 10 дена музика / 50+ артисти кои ќе го трансформираат Скопје во епицентар на современата култура. МКЦ Скопје + други локации низ градот. Детални информации за програмата и online продажба на карти:www.desonanz.org...