Interview for Plagij.at “Мартин Георгиевски – Amplidyne Effect: Секогаш сум во потрага по звуци кои би сакал да ги “искасапам””

Interview for Plagij.at “Мартин Георгиевски – Amplidyne Effect: Секогаш сум во потрага по звуци кои би сакал да ги “искасапам””

Taken from: Plagij.at Post Global Recordings во своето постоење од година дена, зад себе има пет музички изданија и три мини галерии со фотографии. Вечерва во Менада, со почеток во 22:00 часот, ќе го прослави својот прв роденден со настап на Amplidyne Effect....