Review from Foreign Accents “(Quick Take) Post Global Trio – Minus Seven”

Post Global Trio – Minus Seven (Notes)

Minus Seven е четвртиот албум на Тони Димитров, Мартин Георгиевски и Димитар Додовски под името Post Global Trio, прв за Холандската издавачка етикета Shimmering Moods Records. По истоимениот првенец издаден за post global recordings, трака поместена на компилацијата...