103 Генерации концерти

103 Генерации концерти

Почитувани, две и пол години по незаборавниот концерт на Psychic TV, што ја одбележа 25-годишнината на радиото, Канал 103 ве кани на ново уникатно искуство во вид на музичкиот фестивал – 103 ГЕНЕРАЦИИ. Инспирирани од нашата улога на „први во колоната” на...
Tonight at Kanal 103 (Live Post Global Trio stream)

Tonight at Kanal 103 (Live Post Global Trio stream)

We will be playing live tonight somewhere after 22:00 GMT+1 You can listen to the performance at the following link: http://radio.spodeli.org/103/?play Or click the play button: Твојот бровсер не поддржува HTML5 audio.
25 Years Kanal 103 “14th May 2016” (Don’t Miss !!!)

25 Years Kanal 103 “14th May 2016” (Don’t Miss !!!)

Точно #25ГодиниКанал103 е фактор на македонската инаквост. Автентично културолошко јадро на самобитност, самобендисаност. Легло на самостојна мисла и независна дејност. Симбол на отпорот кон коруптивниот естаблишмент и контрабаласт на неговата суицидна доктрина. Точно...