Desonanz Festival Closing Night @ БЕЛА НОЌ

Desonanz Festival Closing Night @ БЕЛА НОЌ

Amplidyne Effect will be performing live at the 2022 Bela Nokj. Location at Kinoteka na Makedonija. START 20:00 MK: Десонанз Фестивал со целовечерна програма во рамки на осумнаесетото издание на БЕЛА НОЌ. Со мултимедијална програма составена од концертни настапи,...
De:sonanz Festival 2016 // Neo:Trad

De:sonanz Festival 2016 // Neo:Trad

De:sonanz Festival 2016 // Neo:Trad 10 дена уметност / 10 дена музика / 50+ артисти кои ќе го трансформираат Скопје во епицентар на современата култура. МКЦ Скопје + други локации низ градот. Детални информации за програмата и online продажба на карти:www.desonanz.org...