SlovoKult :: 22.09.23 :: KIC :: Skopje

SlovoKult :: 22.09.23 :: KIC :: Skopje

СловоКулт :: Берлин како онлајн портал постои од 2008 година www.slovokult.de, од 2015 како регистрирана мала издавачка куќа, а од 2016 како двојазично онлајн-списание за современа поезија и уметност:www.slovokult.euwww.slovokult-literatur.de и веќе поседува етаблиран...
Desonanz Festival Closing Night @ БЕЛА НОЌ

Desonanz Festival Closing Night @ БЕЛА НОЌ

Amplidyne Effect will be performing live at the 2022 Bela Nokj. Location at Kinoteka na Makedonija. START 20:00 MK: Десонанз Фестивал со целовечерна програма во рамки на осумнаесетото издание на БЕЛА НОЌ. Со мултимедијална програма составена од концертни настапи,...
Moribund Neighborhoods review in TURBULENCES VIDÉO.

Moribund Neighborhoods review in TURBULENCES VIDÉO.

The album “Moribund Neighborhoods” found its way on the latest magazine issue on TURBULENCES VIDÉO. Read the review here: https://videoformes.com/magazine/ English translation: Amplidyne Effect is the name of the project initiated in 2009 by Macedonian...