Amplidyne Effect @ MKC (Brotherhood of Dada Release Party) (30th January 2020)

Amplidyne Effect @ MKC (Brotherhood of Dada Release Party) (30th January 2020)

Изведувачка промоција на [Obscure Sounds of North F. Y. R. O. M.] – збир нумери од повеќе музичари потпишани под колективот Brotherhood of Dada, од кој неколкумина ќе се претставен со материјал (не)објавен на изданиево, во фоајето на кино Фросина. На вториот...
Nao Iizuka / Yordan Kostov / Silent Spring (6th July 2019, 21:30 @ Protokol)

Nao Iizuka / Yordan Kostov / Silent Spring (6th July 2019, 21:30 @ Protokol)

King Gong & Bistro Protokol ви претставуваат: Вечер на екпериментална, џез и современа електро-акустична музика со Нао Иизука (Јапонија), Јордан Костов (Кавадарци) и Silent Spring (Скопје). Нао Иизука (блок флејти / удиралки / глас) Јордан Костов (хармоника)...