NOMADS контемплација: Waves of Ambience (REVIEW)

NOMADS контемплација: Waves of Ambience (REVIEW)

Nomads.mk wrote a review about the AMPEFF event “Waves of Ambience”… You can read it here or on their website LINK (MACEDONIAN) Може да изгледа како ова да е чудно време за нежна, контемплативна музика покрај сите светилки и музиката на која луѓето...
Waves of Ambience (16th December 2017 // S.C. Dunja)

Waves of Ambience (16th December 2017 // S.C. Dunja)

When: 16th December 2017 Reason: Live Ambient Music Event Location: Social Center Dunja, (ul. Rajko Zhinzifov 22, Skopje) Entrance: Donation! Start: 19:30 Facebook Event Кога: 16ти Декември (Сабота) 2017 Причина: Жива Амбиентална Музика Локација: Социјален Центар Дуња...