Desonanz Festival Closing Night @ БЕЛА НОЌ

Desonanz Festival Closing Night @ БЕЛА НОЌ

Amplidyne Effect will be performing live at the 2022 Bela Nokj. Location at Kinoteka na Makedonija. START 20:00 MK: Десонанз Фестивал со целовечерна програма во рамки на осумнаесетото издание на БЕЛА НОЌ. Со мултимедијална програма составена од концертни настапи,...
БЕЛА НОЌ 2016

БЕЛА НОЌ 2016

https://www.facebook.com/events/215758318840152 Скопјанки и Скопјани, На 1ви октомври, ширум нашиот град, вашата Бела Ноќ по 12ти пат. Годинава, со “по/концентрирана” програма, насочена низ неколку точки во градот. ГОЛЕМАТА изложба на американски ПОП АРТ, распослана...