Frik Festival 2011 (09.10.2011)

Frik Festival 2011 (09.10.2011)

Amplidyne Effect Performed at Frik Festival 2011 on 09.10.2011 as part of Solo performance for the festival. Третото издание на ФРИК ФЕСТИВАЛ се оддржа од 09.10.2011 до 11.10.2011 година во Скопје. Во рамки на ова издание освен селекција на видео арт, аудио визуелен...