Изведувачка промоција на [Obscure Sounds of North F. Y. R. O. M.] – збир нумери од повеќе музичари потпишани под колективот Brotherhood of Dada, од кој неколкумина ќе се претставен со материјал (не)објавен на изданиево, во фоајето на кино Фросина. На вториот спрат, над фоајево – групна изложба на: ликовни ентузијасти и студенти/дипломци од ФЛУ

Настапуваат:
Константин Хаџи Коцев
$impo$quad
Cody M
Мики Вуковиќ
TATAR
Amplidyne Effect

Влезот е бесплатен.
Start 21:00
20ти Јануари 2020