Waves of Ambience (16th December 2017 // S.C. Dunja)

Waves of Ambience (16th December 2017 // S.C. Dunja)

When: 16th December 2017 Reason: Live Ambient Music Event Location: Social Center Dunja, (ul. Rajko Zhinzifov 22, Skopje) Entrance: Donation! Start: 19:30 Facebook Event Кога: 16ти Декември (Сабота) 2017 Причина: Жива Амбиентална Музика Локација: Социјален Центар Дуња...
БЕЛА НОЌ 2016

БЕЛА НОЌ 2016

https://www.facebook.com/events/215758318840152 Скопјанки и Скопјани, На 1ви октомври, ширум нашиот град, вашата Бела Ноќ по 12ти пат. Годинава, со “по/концентрирана” програма, насочена низ неколку точки во градот. ГОЛЕМАТА изложба на американски ПОП АРТ, распослана...