Post Global Trio in Skopje, Wonderlust on 26/01/17

Post Global Trio in Skopje, Wonderlust on 26/01/17

Post Global Trio 26th / January / 2017 Wonderlust, Skopje, MK 21:00 / FREE ENTRANCE Mузиката на Post Global Trio е сочинета од теренски снимки, суптилни делници и текстури, и незабележливи репетитивни ритми кои резонираат некаде помеѓу апстракцијата и наративниот тек,...